Fitnessfestivalen arrangeras för första gången i Stockholm

Efter att ha firat tio år på Svenska Mässan i Göteborg kommer Norra Europas största fitnessmässa flyttas till Stockholm för första gången. Den 27 till 19 november kommer Fitnessfestivalen inta Stockholmsmässan för tre spännande dagar fyllda av tävlingar, aktiviteter, produkter, kändisbesök och all träningsinspiration du behöver på ett år.

Förra årets succé kunde skryta med över 200 utställare och 20 000 besökare. Redan nu har över 400 utställare annonserats, och årets mässa väntas bli större än någonsin.

Tre mässor, tre hallar, tre dagar – Fit For Life WKND

Årets fitnessfestival arrangeras parallellt med två andra mässor: Acadermia och Allt för hälsan. Tillsammans utgör de varsin del av det som gemensamt kallas för Fit For Life WKND. Mässorna har tillägnats varsin hall på Stockholmsmässan och representerar tre distinkta men ändå relaterade områden: träning, hälsa och skönhet.

Se den gemensamma reklamfilmen för Fit For Life WKND här:

Fitnessfestivalen kommer bjuda på samma fantastiska utställare, inspirerande och utbildande föredrag och häftiga scenshower som den blivit känd för. Den innehållar också, som väntat, massor av tävlingar och aktiviteter för besökare att både delta i och heja på. Däribland: European Street Workout Open, Nordic Showdown by CrossFit Nordic, hinderbanelopp för barn, SM i Chins, SM i Bardips och Fit Model Scandinavia.

Acadermia är en mässa som riktar in sig på skönhet och anti-aging. Mässan erbjuder massor av spännande produkter, behandlingar som besökare får prova på, samt tips och råd för hälsosamt leverna som bevarar ungdom och skönhet. Den bjuder också tävlingar inom make-up, hår och naglar, samt föredrag och paneldebatter av experter från hela världen.

Allt för hälsan har som målsättning att skapa en mötesplats för människor intresserade av hälsosam livsstil. Här presenteras det senaste inom kost, träning och återhämtning för den fysiska hälsan, men också den mentala hälsan. Även denna mässa bjuder på mycket roligt att delta i, bland annat med satsningar på en stor yogaavdelning med yogakonvent.  

En biljett – tre mässor

Alla som köper en biljett har fri tillgång till alla tre mässor under hela helgen. Läs mer om mässorna och Fit For Life WKND på fitforlifewknd.se